top of page
51265812_895038540842517_535965500252251

over GENAAID

Hi!

Wij zijn Maaike en Sarah, we kennen elkaar van de Hogeschool voor de Kunsten waar wij Fashion Design studeerden en hebben samen in 2016 Genaaid opgezet! Met deze naailessen geven wij onze kennis door over het ontwerpen, naaien en afwerken van kleding. Naast de naailessen werkt Maaike als freelance mode stylist en heeft Sarah een slow fashion label.

 

Het idee van Genaaid is dat je zelf bepaalt wat je wilt leren en maken. De lessen zijn voor iedereen, wij mixen beginners met gevorderden tot een dynamische groep cursisten. Iedereen wordt persoonlijk begeleid met zijn eigen project, van het ontwerpen en tekenen van patronen tot het uitwerken van ideeën met advies over de stofkeuze, naaitechnieken en afwerking. Ook het aanpassen van vintage kleding, omzomen van gordijnen of maken van kussenslopen gebeurt hier. 

 

Als je vragen hebt stuur ons dan een mailtje,  

 

Liefs, M&S

Reviews

"Fijne locatie, deskundige begeleiding, voldoende materialen, fijne sfeer."

"Een ruimte is waar je ongedwongen je eigen creatieve proces mag volgen op je eigen tempo en niveau, de docent is super behulpvaardig en de andere cursisten zijn heel leuk en gezellig."

"Toffe locatie, je kan gebruik maken van alle spullen en hoeft niks zelf mee te zeulen. Je kan aan je eigen projecten werken en alles vragen wat je wil weten. Duidelijke uitleg en begeleiding. Top!"

"Ik wist voor de eerste les helemaal niks. Nu weet ik hoe de naaimachine werkt en kan al dingen vermaken."

"Genaaid is een fijne plek om te leren naaien, of om verder te komen als je al wat ervaring hebt."

"Genaaid is voor alle niveaus en soorten mensen. Er hangt een gezellige sfeer!"

"Ongedwongen, leerzaam en gezellig."

"Ik voel me nu vertrouwd genoeg met de naaimachine om zelf wat simpele dingen te maken. Ik heb echt de noodzakelijke basics geleerd om wat in elkaar te kunnen zetten."

bottom of page